Over ons

Karakter.tv is opgericht door Peter Brinkman. Een veelzijdig televisiemaker en videotrainer die vanaf 1989 binnen de omroep werkzaam is:

  • Betrokken bij de opstart van TV Rijnmond, de eerste regionale televisiezender van Nederland.
  • Eind- en later hoofdredacteur van Hart van Nederland.
  • Uitvoerend producent en eindredacteur van een groot aantal producties voor zowel de publieke- als de commerciële omroep.
  • Eigenaar van Karakter.tv.
  • Specialist in het maken van contentvideo’s en het trainen van onder andere journalisten en communicatiemedewerkers

Karakter.tv werkt samen met professionals uit de mediawereld.

Video is het communicatiemiddel bij uitstek. In korte tijd kan een boodschap aan het publiek overgebracht worden. Maar dan moet die boodschap wel goed verteld worden. Karakter.tv is gespecialiseerd in de productie van video’s met een heldere boodschap. Daarnaast verzorgen we trainingen in het zelf maken van video’s. Karakter.tv is opgericht door Peter Brinkman een veelzijdig mediaspecialist met jarenlange ervaring. Wij werken voor een breed scala aan opdrachtgevers van bedrijfsleven, non-profit organisaties, de overheid tot het Koninklijk Huis.

Opdrachtgevers

Natuurlijk is het vak van videomaker en trainer prachtig. Wat het nog mooier maakt, is de veelzijdigheid aan opdrachten en de creatieve uitdagingen daarvan. Of het nu gaat om een instructievideo voor een grootstedelijke kinderopvang, een video voor een magazine van een internationaal IT-bedrijf of een videotraining voor communicatie-specialisten.

Karakter.tv heeft een breed scala aan opdrachtgevers. Van overheidsinstanties en belangenorganisaties tot bedrijven. Hiernaast ziet u een aantal recente opdrachtgevers. U ook in het rijtje? Neem dan contact met ons op.